karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Mercur Solutions AB

Mercur Solutions AB är ett privatägt svenskt företag som har över 40 års erfarenhet av att leverera och implementera lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd

Vi är marknadsledande och skapar kundvärde i form av bättre resultat och högre effektivitet tillsammans med dig som kund. Vi gör detta genom vår egenutvecklade standardapplikation, Mercur Business Control®, en komplett lösning för verksamhetsstyrning och beslutsstöd som ger dig och din organisation stöd för en effektivare planering och affärsanalys.

Mercur Business Control® används som en molntjänst eller implementeras hos er. Lösningen konfigureras efter era behov för att stötta era processer för budget, prognos, rapportering, analys och målstyrning. 

Med all information samlad i en gemensam lösning kan ni koncentrera er på att fatta beslut om framtiden istället för att oroa er för vilka underlag som gäller.

Dessutom får ni Mercur Solutions som partner. Hos oss finns erfarna konsulter med omfattande kompetens inom både ekonomi och teknik som förstår era skiftande behov. Vi kan utföra alla tjänster i samband med införandet av Mercur Business Control® så som projektledning, kravanalys, kundanpassningar, installation, utbildning, underhåll, vidareutveckling och support. Eller så kan vi sätta upp systemet tillsammans med er och efter lite utbildning kan ni vidareutveckla systemet själva.

Bransch

IT

Anställda

90

Huvudkontor

Solna

Adress

Vretenvägen 13, 171 54

Webbplats

language

Missa inga jobb från Mercur Solutions AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor